În ferma lui Viorel Gridan. Un loc de povestit copiilor și lumii întregi!

Cele mai urmărite

Luna trecută, am ajuns în ferma lui Viorel Gridan din localitatea Hărău, județul Hunedoara, un loc de povestit copiilor și lumii întregi!

Omul acesta s-a străduit sa creeze un centru de profit pentru vaca de carne pentru a face față provocărilor de piață, dar era dezamăgit, deși anul trecut avea speranțe frumoase.

Nu o să vorbesc de problemele lor ca fermieri ardeleni. Dar o sa vă aduc câteva argumente pentru acest fel de a face zootehnie, prin pășunat tradițional.

Vaca pe pășune e la locul ei! Iar sănătatea animalelor este puternic pozitivă.

Viorel Gridan are circa 30 ani de agricultură și 55 de viață! Și încearcă restrângerea activității ca să o poată cuprinde cu familia și eventual cu vecini. Acum mai lucrează și circa 300 ha cultură mare.

Pensiunea nu este băgată în circuitul turistic. Aproape totul este trecut prin mâinile lui. Inclusiv întreținerea domeniului. Îl mai sprijină ginerele său. Viorel Gridan are două fete care se ocupă de un salon de cosmetică, deși soția ginerele lui este tot medic veterinar.

Mihăiță Ghenea, ginerele lui Viorel Gridan, este omul care îi dă, totuși, speranța pentru un viitor agricol!

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie