Grup Șerban Holding bate palma cu Intersnack. Va livra cartofi pentru chipsuri

Cele mai urmărite

Grup Şerban Holding, companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, anunţă semnarea unui parteneriat cu Intersnack România privind livrarea de cartofi pentru gama de chipsuri Chio.

„Producţia de cartofi pentru industrializare reprezintă unul dintre diferenţiatorii Grup Şerban în domeniul agriculturii din România. În tot ceea ce facem, obiectivul nostru este să obţinem o calitate excelentă a producţiei noastre şi să utilizăm în permanenţă cele mai avansate tehnologii în domeniu. Parteneriatul cu Intersnack România înseamnă o recunoaştere a calităţii şi a eforturilor depuse de Grup Şerban în dezvoltarea producţiei de cartofi şi implicit a agriculturii româneşti. Totodată, acesta reprezintă o nouă oportunitate de a ne extinde afacerea şi creşte performanţa financiară pe termen mediu şi lung”, a declarat Nicolae Şerban, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Grup Şerban Holding, conform unui comunicat de presă al companiei.

Grup Şerban a investit semnificativ de-a lungul anilor în dezvoltarea programului pentru livrarea de cartofi pentru chipsuri, fiind astăzi unul dintre puţinii producători agricoli din România ce deţine capacităţile necesare de producţie, depozitare şi livrare a acestui tip de cartofi către jucători de top din domeniu. În 2022, compania a cultivat aproximativ 500 de hectare cu astfel de cartofi.

În cadrul parteneriatului cu Intersnack România, Grup Şerban urmează să livreze 5.000 de tone de cartofi în primul an, cu un plan ambiţios de creştere în următorii ani.

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie