Alexander Degianski face tratamente în câmp doar când plantele o cer

Cele mai urmărite

Am văzut un teren de 33 ha cu grâu netratat și care arată foarte bine, în ferma lui Alexander Degianski, în județul Timiș. Acesta ne-a explicat că „face tratamentele după nevoile plantelor, și nu după nevoile comercianților”.

Alexander Degianski, director general Forest and Biomass România din Giulvăz, județul Timiș, este un specialist în agricultură cu care ai ce povesti. Și am vorbit despre multe. Chiar și despre Jalea Fermierilor Țugulani!

Acest tânăr agronom, care a absolvit cu nota 10 și acum are și un doctorat în meseria aceasta, se pare că are sânge de manager capitalist altoit cumva pe un suflet de visător. Ceea ce îi dă puterea să încerce, să caute abordări noi tehnologice, iar faptul că a absolvit și ASE-ul îl ține ancorat în buget.

Faptul că are planuri pe 5 ani m-a convins că este genul de om care a înțeles că profitul real abia atunci se poate cuantifica.

Mi-a făcut plăcere să-l văd la locul de muncă și să observ că este un tip generos deoarece prezintă cu drag, pentru sector, ceea ce face el în fermă!

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie