Cum se împarte Paul Cristescu între cele 500 de vaci și cele 5 măcelării

Cele mai urmărite

Paul Cristescu rămâne unul din fermierii cu viziune și implicare. Are vreo 500 vaci de carne crescute pe pășuni și hrănite cu folos pentru a ajunge în cele 5 măcelării din vestul țării, pe care le are în cadrul magazinelor Penny Market.

L-am surprins la măcelăria de la Făget, din județul Timiș. Care a fost prima și funcționează și ca centru logistic. Paul Cristescu nu e mulțumit de randamentul măcelăriilor. Știe că mai are de învățat pentru a genera un management eficient.

Nu vrea să dea vina pe momentul dificil din piață. Cum încearcă să nu caute noduri în cine mai știe care papură. Merge înainte, trage linii și socotește.

„Nu pot să zic că nu fac profit, dar acesta nu este proporțional cu munca depusă. Adică muncesc mult mai mult, comprativ cu profitul pe care îl fac. Dacă vorbești cu cineva și îți spune că are 500 de vaci și 5 măcelării, te aștepți ca acel om să fie milionar. Dar, nu este așa. Deci, picură, nu curge. Este bine totuși că picură. Uitați-vă cum toate s-au scumpit. De exemplu, carcasa de porc s-a scumpit cu 50%, în doar câteva luni. Iar, eu în măcelărie nu știu dacă am crescut prețul cu 30%. Vă spun că prețul acum, la carcasă este 15 lei plus TVA, ceea ce este foarte mult, plus că avem și foarte multe pierderi la carnea de porc”, ne-a explicat managerul măcelăriei.

Cât are plus în gestiune e loc să caute soluții pentru a îmbunătăți relația cu măria sa CLIENTUL! Tot ce am mai povestit alături de Paul Cristescu, vă invit să urmăriți în materialul video.

Cele mai noi știri

„Orice om normal la cap ar pleca imediat din această țară!”

Vorbeam ieri, pe la prânz, cu un om deosebit, care face agricultură în România și cam asta a fost...

Articole din aceeași categorie