Alexandru Baciu folosește de 3 ani produse eco BioHumusSol. Vezi cum îl ajută

Cele mai urmărite

Fermierul Alexandru Baciu se pregătește testând inputuri nonchimice, precum cele ale Fabricii de inputuri ecologice BHS BIO INNOVATION, administrată de Mircea Voinea.

Este al treilea an în care vicepreședintele LAPAR, Alexandru Baciu, folosește aceste produse. De fapt, fermierul folosește produse ale antreprenorilor români pentru a-i dezvolta. Atât cât îi permite economia de piață și, desigur, agrotehnica.

„Am folosit produse de la BioHumusSol pe 1.000 de ha. Când am tratat sămânța de porumb, în loc de apă, am pus BioHumusSol, ca și starter. Și pot spune că am observat o răsărire mai explozivă. Secretul este să iasă tot odată, mai ales la porumb, unde dacă nu se întâmplă, înseamnă că ai o problemă”, a menționat fermierul.

De la Fabrica de Inputuri Ecologice BHS BIO INNOVATION de la Buzău, administrată de Mircea Voinea, fermierul călărășean a folosit Biosem, BioHumusSol și Etamin. În diverse utilizări precum, tratament sămânță, starter sau tratamente foliare. La grâu, orz, porumb și soia. Pe larg, totul într-un material video în pagina noastră de –> Youtube

.

.

Alexander Degianski face tratamente în câmp doar când plantele o cer – Sens-contrasens

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie