Ce poți vedea la Ziua Câmpului Almos, pe 30 mai 2023

Cele mai urmărite

Se organizează din nou Ziua Câmpului Almos în Moldova. Iar, Alexu Molodoi, managerul Almos Grup, din Miron Costin, județul Neamț, ne-a detaliat puțin ce se va întâmpla acolo.

Pot spune că Alexu Molodoi este unul din cei mai pricepuți agronomi care administrează un business complex. Este genul care își împărtășește cu drag experiența și cunoașterea.

Și în fiecare an, organizează la Dulcești o zi de câmp ca un târg agricol unde puteți vedea culturile și modul în care foloseste tehnologii și inputuri spre a crește profitul sustenabil!

„Evenimentul este organizat de mai multe companii care oferă inputuri în agricultură, mă refer la firmele care comercializează semințe, pesticide, utilaje și tractoare agricole. Avem o platformă unde am semănat din toamna anului trecut mai mulți hibrizi și soiuri din diverse culturi”, ne-a explicat Alexu Molodoi.

Am realizat și un material video, dar primul lucru pe care Alexu Molodoi mi l-a arătat, a fost un cuib de rândunică cu 5 puișori, într-un pomișor din frumoasa livădică din fața sediului administrativ din Miron Costin.

Deși e un pic de drum de făcut, întotdeauna m-am bucurat să beau o cafea cu un asemenea om special din agricultură noastră!

Ziua Câmpului Almos
Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie