4 zile de distracție la Festival du Bonheur, în ParkLake. O sărbătoare a street food-ului

Cele mai urmărite

De joi până duminică (8-11 iunie 2023), ParkLake din București găzduiește Festival du Bonheur. Vizitatorii vor putea degusta o varietate de produse culinare, toate pregătite special pentru a celebra o adevărată sărbătoare a street food-ului: waffles, burgers, hot dog sau gogoși. 

Timp de patru zile, în ParkLake Garden din București (ieșirea spre parcul Titan), vor fi responsabili cu tentațiile culinare cei de la Aperitivo, Burger Van, CLATeatARIE, Furgoneta, Famous Waffles, Meat Busters, Pico de Gallo, Gogoși Bune, Roll, Synergia și Za German. De asemenea, distracția va fi asigurată de Macanache și Bitză, care vor întregi atmosfera de festival cu concerte live.

Program festival

  • Joi și vineri 8-9 Iunie, între orele 16:00 – 22:00,
  • sâmbătă, 10 Iunie și duminică, 11 Iunie, între 11:00 – 23:00.
  • Concertele vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 20:30 – 21:30.
  • Bitză va face show sâmbătă, iar Macanache va încheia, duminică, o ediție de Festival du Bonheur care se anunță inedită.

Surprize pentru cei mici

În zona Main Square sunt pregătite surprize și evenimente pentru cei mici alături de prietenii de la LEGO.

Astfel, în zilele de 10 și 11 iunie, între orele 12:00 – 20:00, cei mici sunt așteptați în ParkLake, Main Square, la un eveniment special: Insula creativității LEGO!

După ce își vor primi pașaportul de acces, copiii de peste 5 ani vor putea să creeze cele mai inedite construcții cu ajutorul cărămizilor disponibile în zona aleasă. În fiecare oră se vor expune construcțiile realizate în zona denumită Insula Creativității și se vor trage la sorți câte trei câștigători.

Intrarea este liberă.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie