Zilele Câmpului Horsch, pentru prima dată în România. Participă fermieri din 17 țări

Cele mai urmărite

Pentru prima dată, Zilele Câmpului Horsch se desfășoară în afara Germaniei, chiar la noi în România, mai precis în ferma Agro Fondinvest din Valea Argovei, județul Călărași, administrată de tânărul fermier Doru Gheorghe, alături de tatăl său, fondatorul business-ului cu 600 ha și procesare semințe.

Evenimentul se desfășoară pe durata a patru saptămâni, cu fermieri din 17 țări agricole europene.

În prima zi, au fost fermieri din România, iar în următoarea zi urmau să vină din Bulgaria și tot așa.

Întâlnirea are ca scop propunerea fermierilor de alternative în noul context agricol. Alternative bazate pe soluții agrotehnice și tehnologice. Trei sisteme de semănat care pot acoperi orice sol și în orice condiții.

Cea mai bună distribuire a îngrășămintelor cu Horsch Leeb Xeric 14 FS

Marius Bodea, director tehnic Holde Agro Invest, spune de Horsch Leeb Xeric 14 FS ca asigura cea mai bună distribuire a îngrășămintelor solide ceea ce le asigură culturi uniforme care nu cad. E o soluție care pe ei îi satisface la superlativ.

„Împrăștierea îngrășămintelor nu a fost niciodată mai exacta. Fără suprapunere, fără o bandă nedată, nu apar căderi. Se poate face orice din computer, poți mări sau micșora doza. Nu există niciun utilaj în piață care să facă ceea ce face acesta”, a menționat Marius Bodea.

Vezi demonstrația în format video cu utilajele Horsch, aici:

Zilele Câmpului Horsch, în ferma Agro Fondinvest – YouTube

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie