Doi traderi celebri de cereale intră pe piața din România

Cele mai urmărite

Doi traderi de produse agricole îşi extind prezenţa și în România, unul din principalele hub-uri de cereale din Europa. Este vorba despre The Andersons și Louis Dreyfus Co. (LDC).

The Andersons, Inc. intenţionează să deschidă un birou local pentru a tranzacţiona cereale şi seminţe oleaginoase. Traderul a început să facă angajări pe plan local, conform unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, scrie agrobiznes.ro

Decizia vine în urma implementării unui plan de extindere pe plan global al Andersons, unul din cei mai mari traderi de produse agricole din SUA. Compania şi-a înfiinţat anul trecut un birou de tranzacţionare în Elveţia şi a angajat câţiva foşti traderi de la Ameropa.

Şi celebrul trader Louis Dreyfus Co. (LDC) demarează operaţiunile în România, înfiinţând o societate numită LDC Balkans şi condusă de ucraineanul Eugeny Didchenko, susţin sursele. Louis Dreyfus a iniţiat tranzacţii în România şi transbordează cereale din Ucraina prin România, adaugă sursele.

Compania a înfiinţat anul acesta o entitate juridică în România, a confirmat un purtător de cuvânt pentru Bloomberg, fără a face alte declaraţii.

Cele mai noi știri

„Orice om normal la cap ar pleca imediat din această țară!”

Vorbeam ieri, pe la prânz, cu un om deosebit, care face agricultură în România și cam asta a fost...

Articole din aceeași categorie