KWS, Michelin și Titan Machinery se unesc într-un eveniment unic dedicat inovației agricole – FutureON

Cele mai urmărite

Companiile KWS, Michelin și Titan Machinery vă invită să participați la evenimentul FutureON dedicat inovației în agricultură organizat pe 1 august 2023, ora 10.00, în localitatea Prundu, județul Giurgiu.

Agricultura de azi nu se mai măsoară în hectare, ci în rentabilitate pe hectar. În acest sens a gândi și a acționa antreprenorial este absolut necesar pentru cei implicați în fermă.

„Suntem bucuroși să vă prezentăm în premieră, un eveniment unic din piața de agribusiness, platforma FutureON, semănată în cerc, pentru 5 culturi: floarea-soarelui, porumb, soia, sorg și sfecla furajeră. Scopul principal al acestui eveniment este creșterea productivității, prin cele mai inovatoare soluții și tehnologii oferite de către cei 3 parteneri principali: KWS Semințe, Michelin & Titan Machinery”, spune Viorel Drăgușin, director național de vânzări KWS Semințe.

Conceptul cross-crop dezvoltat de compania KWS, la acest fapt face referire. La înlănțuirea acestor elemente, într-un mod unic, care să conducă către o agricultură sustenabilă.

Valoarea genetică este desigur obligată a fi augmentată de o serie de servicii agrotehnice și digitale pe care compania KWS le-a introdus și le actualizează continuu în platforma MyKWS.

În contextul încălzirii globale, cu schimbări climatice majore, agricultura cunoaște actualmente una dintre cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat vreodată. Cu o populație mereu în creștere, agricultura devine un sector cu o responsabilitate imensă pentru siguranța și securitatea alimentară. Ca urmare, creșterea randamentelor pe unitatea de suprafață devine un deziderat obligatoriu atât pentru fermier, cât și pentru cercetarea agricolă. De aici, asocierea cu 2 mari jucători din sectorul agricol, Titan Machinery, Michelin și Belchim Crop Protection, a venit ca o necesitate la provocările climatice actuale și nu numai.

TITAN MACHINERY a realizat o lucrare de precizie milimetrică în cadrul FutureON

În cadrul proiectului FutureON, realizat de compania noastră în parteneriat cu KWS România și cu Michelin, Titan Machinery a avut posibilitatea de a pune în valoare lucrările de semănat de precizie cu ajutorul unora dintre cele mai bune echipamente pe care le are în portofoliu, respectiv un tractor articulat pe șenile Case IH Quadtrac 500 AFS Connect care a acționat în această lucrare o semănătoare de precizie Vaderstad Tempo L de 18 rânduri.

Lucrarea de față s-a realizat cu o precizie milimetrică, semănându-se în cerc o varietate de culturi, tractorul folosind semnalul de precizie RTK+ de 2,5 cm, dezvoltat de Titan Machinery, prin care semănătoarea de precizie Vaderstad Tempo L de 18 rânduri, și-a arătat potențialul, semănând cu acuratețe în adâncime și în rând la viteze mari de lucru, cuprinse între 14 și 20 km/h.

Titan Machinery Romania este distribuitor exclusiv pe piața din România al utilajelor agricole CASE IH  și VADERSTAD și al utilaje de construcții CASE Construction, echipamente de talie mondială, secondate de cel mai înalt nivel de service şi piese de schimb

Cu Michelin Ultraflex îți crești producția la hectar

Tehnologia Michelin Ultraflex permite fermierilor să reducă impactul mecanizării asupra solului contribuind, astfel, la creşterea producţiei pe hectar şi la conservarea solului fertil. Datorită tehnologiei MICHELIN Ultraflex, optimizarea producţiei agricole începe cu anvelopa. O carcasă inovatoare, deosebit de rezistență, care permite o flexie mai mare.

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie