S-au publicat Ghidurile Consultative PS PAC 2023-2027 pentru investițiile în pomicultură

Cele mai urmărite

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a pus în consultare publică Ghidul solicitantului pentru alte trei noi domenii de intervenție cu fonduri europene din Planul Strategic PAC 2023-2027: DR-15 – Investiții în exploatații pomicole, DR-22 – Investiții în condiționarea, depozitarea și procesarea produselor agricole și pomicole; DR-27 – Crearea/modernizare infrastructurii de acces agricolă.

Reprezentanții AFIR atrag atenția că docmentele publicate pentru fiecare dintre cele trei domenii de intervenție sunt supuse dezbaterii publice înaintea aprobării acestora prin Ordin de către Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Astfel că, îi sfătuiește pe cei interesați să își elaboreze proiectul urmărind prevederile din varianta finală a Ghidului solicitantului, care va fi publicat din timp pe pagina oficială de internet a AFIR, în cadrul secțiunilor specifice.

Variantele consultative ale Ghidurilor solicitantului pentru intervențiile DR-15 – Investiții în exploatații pomicole; DR-22 – Investiții în condiționarea, depozitarea și procesarea produselor agricole și pomicole; DR-27 – Crearea/modernizare infrastructurii de acces agricolă pot fi accesate pe site-ul AFIR la secțiunea „Documente aflate în dezbatere publică”.

Perioada aferentă consultării publice este de 15 zile de la data publicării, începând cu data de 02.08.2023. Toți cei interesați pot transmite sugestii și observații privind ghidurile publicate pe adresa de e-mail: consultare@afir.info

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie