Un șef de sector agricol poate câștiga 1.800 euro

Cele mai urmărite

O persoană care ocupă poziţia de şef de sector agricol are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună, după cum arată datele de pe platforma de recrutare online BestJobs.

„Agricultura reprezintă una dintre ramurile importante ale economiei naţionale, contribuţia acesteia la PIB-ul ţării fiind de aproximativ 6%. Este un sector vast şi divers, cu o ofertă variată de joburi.

Pentru rolul de şef sector agricol, angajatorii recrutează specialişti cu experienţă în activităţi agricole şi în coordonarea lucrătorilor şi echipelor, experienţă în utilizarea utilajelor agricole şi permis de conducere categoria B.

Totodată, capacitate de decizie şi asumare a responsabilităţii, spiritul de echipă şi bune abilităţi de comunicare, buna gestionare a timpului şi organizarea activităţii sunt calităţi importante pentru a îndeplini responsabilităţile pe care rolul le presupune. Salariul variază între 1.200 şi 1.800 euro net lunar“, a explicat Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, după cum scrie romaniatv.net

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: prime de Paşte şi Crăciun, tichete de masă, cazare asigurată şi transport decontat.

În prezent, 50 de posturi vacante pentru poziţia de şef sector agricol sunt disponibile pe platforma BestJobs.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie