35 de expozanți vor fi mâine la Festivalul tomatelor și al biodivesității horticole

Cele mai urmărite

Festivalul tomatelor și al biodiversității horticole se desfășoară în cadrul programului ,,Târgul de țară grădină și peisaj legumicol 2023”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 august, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului/ Târgul de țară, între orele 10 și 14 și este organizat în colaborare cu grupul Semințe Cu Suflet.

Festivalul tomatelor și al biodiversității horticole se va desfășura sub forma unui târg de semințe dăruite gratuit, alături de legume, fructe, plante, dar și produse care se pot achiziționa.

Vor fi prezenți 35 de expozanți din majoritatea județelor țării, dar și din Republica Moldova. Aceștia vor veni să expună și să dăruiască legume, flori, plante aromatice și medicinale, în limita stocului existent.

Se vor derula și obișnuitele ateliere gastronomice în care se vor folosi legume din grădinile de zarzavaturi din lunca Muzeului ASTRA.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie