Adrian Pintea, numit secretar de stat la MADR

Cele mai urmărite

Adrian Pintea a părăsit pe 28 august, funcția de director general al APIA (Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură), printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu prin care a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltare Rurale (MADR).

Acest lucru s-a petrecut după eliberarea din funcție, în aceeași zi a lui Iulian Bucur. Deciziile de eliberare, respectiv de numire în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale au fost publicate în Monitorul Oficial.

Mai mult, Adrian Pintea și-a anunțat plecarea de la conducerea APIA, după 7 ani de activitate, printr-o postare pe Facebook, după cum scrie agro-tv.ro

„Am avut deosebita onoare să conduc această frumoasă instituție timp de 7 ani. Timpuri de efort susținut, multe zile și nopți de muncă, multe sacrificii, dar mereu am lucrat cu plăcere, pentru că astfel, am adus APIA, împreună cu dumneavoastră, la cea mai înaltă valoare și performanță.

Cu mândrie pot să afirm că astăzi este una dintre cele mai competitive instituții publice din România, cu o echipă puternică și oameni extraordinari. A fost o onoare pentru mine și o mândrie că am fost cel mai longeviv director general din istoria agenției. Acest lucru a fost posibil datorită dumneavoastră și a muncii dumneavoastră! Mă alătur echipei domnului ministru Florin BARBU – ministrul Agriculturii – în calitatea de secretar de stat”.

Cele mai noi știri

„Orice om normal la cap ar pleca imediat din această țară!”

Vorbeam ieri, pe la prânz, cu un om deosebit, care face agricultură în România și cam asta a fost...

Articole din aceeași categorie