Alexandru Tachianu, vicepreședinte al Grupului de Lucru cereale și oleaginoase de la Copa Cogeca

Cele mai urmărite

Alexandru Valentin Tachianu, fermier din Dâmbovița este din data de 5 septembrie 2023, vicepreședinte al Grupului de Lucru cereale și oleaginoase în cadrul Copa Cogeca.

Mandatul său este pe o perioadă de 2 ani și nu este remunerat. Cu studii superioare în domeniul științelor agronomice și al dezvoltării rurale, vorbind fluent 2 limbi străine, engleza și germana, Alexandru Tachianu nu a avut probleme în cursa pentru vicepreședenția Grupului de Lucru.

De asemenea, calitatea sa de tânăr fermier a cântărit mult. Încă din timpul studiilor, Tachianu a activat și în mediul asociativ, în prezent deținând funcția de vicepreședinte al Asociației Fermierilor din România. Un alt punct forte al lui Tachianu a fost vasta experiență în administrația publică locală.

Mai mult, mandatele de Președinte cu rang de Secretar de Stat și Director General al Agenției Domeniilor Statului și ulterior Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale au contat enorm ca și experiență dobândită în domeniu.

Cele mai noi știri

„Orice om normal la cap ar pleca imediat din această țară!”

Vorbeam ieri, pe la prânz, cu un om deosebit, care face agricultură în România și cam asta a fost...

Articole din aceeași categorie