Procesează 5.000 l lapte/zi și vinde lactate mediteraneene în Carrefour

Cele mai urmărite

Lactatele Aldar le găsiți în Carrefour și HoReCa. Dar, puțini știu că sunt realizate către un palestinian stabilit în România. Și care procesează laptele adus de la o fermă românescă, într-o fabrică din București, din zona Lizeanu.

Gustul de acasă adus în România cu rețete mediteraneene, de un palestinian cu o inimă mare de român. Este vorba despre Abu Wakid Darwish, care a făcut facultatea în România și s-a îndrăgostit iremediabil de această țară.

Chiar și de poporul român. Așa că, s-a căsătorit cu o ialomițeană care acum este mama băiatului său, dar și tehnologul Fabricii de Produse Lactate Aldar.

L-am întrebat ce înseamnă Aldar și a zâmbit frumos spunând, cu o anume nostalgie, ACASĂ!

Fabrica de lactate, în inima Bucureștiului

Darwish procesează între 3.000 si 5.000 l pe zi lapte adus în principal de la Agroindaf Afumati, fermă administrată de președintele Holstein.ro, Claudiu Davițoiu. Iar făbricuța se află în buricul Bucureștilor, undeva în zona Lizeanu.

Produse lactate făcute după rețete originale pe care le vinde în HoReCa, dar și în Carrefour. De la haloumi, unt clarifiat (100% grasime), cremă de iaurt, iaurt natural, Ayran, sfere de crema de iaurt în ulei de măsline sau cașcaval împletit. Totul făcut cu dragoste și în familie.

Urmăriți interviul video integral pe pagina noastră de Youtube. Click pe link:

Procesează 5.000 l lapte/zi și face lactate mediteraneene – YouTube

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie