Bogdan Văsii, numit National Sales Manager în cadrul Nufarm România

Cele mai urmărite

Compania Nufarm România anunță numirea lui Bogdan Văsii în funcția de National Sales Manager.

Cu o experiență impresionantă de peste 15 ani și o pasiune fără limite pentru zona de agribusiness, Bogdan Văsii aduce o expertiză valoroasă echipei noastre. Cu acest nou rol, el va superviza și coordona eforturile de vânzări la nivel național, contribuind astfel la dezvoltarea și extinderea continuă a companiei.

„Suntem entuziasmați să îl avem pe Bogdan Văsii în echipa noastră și suntem convinși că experiența vastă și abilitățile sale de lider vor aduce o creștere semnificativă a performanțelor noastre de vânzări”, a declarat Rozina Chesnoiu, Country Manager Nufarm România.

„Sunt onorat să fac parte din echipa Nufarm România și sunt hotărât să contribui la atingerea obiectivelor noastre ambițioase”, este mesajul transmis de Bogdan Văsii.

Nufarm este unul dintre principalii jucători pe piata de produse de protectia plantelor ce s-a concentrat ferm asupra furnizării unei game largi de produse de cea mai bună calitate pentru fermieri și horticultori.

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie