Noua semănătoare Väderstad Seed Hawk 600-900C. Vezi ce știe să facă

Cele mai urmărite

Väderstad a prezentat o nouă semănătoare pe care o va lansa în producția de serie, un model de foarte mare capacitate în proprietatea noului segment de semănători VÄDERSTAD SEED HAWK 600-900C. Această semănătoare va fi prezentată la târgul AGRITEHNICA 2023 din Germania și va fi disponibilă la sfârșitul anului 2024, numai prin Titan Machinery.

Väderstad, una dintre companiile lider la nivel mondial în prelucrarea și însămânțarea solului, a prezentat noua semănătoare de înființare a culturilor fără pregătire – Seed Hawk 600-900C. Construită pe conceptul consacrat de brăzdar cu cuțit, anume Seed Hawk, noul Seed Hawk 600-900C este proiectat de această dată pentru piețele europene și internaționate, conceptul tehnic fiind testat inclusiv în România.

Väderstad are peste 30 de ani de experiență ca lider al industriei no-till din Canada. Väderstad Seed Hawk este cunoscut pentru precizia, versatilitatea și capacitatea sa de a maximiza potențialul de producție în tehnologia de înființare a culturilor fără pregătire.

„…Suntem bucuroși să anunțăm că în curând un nou membru al familiei Seed Hawk va intra pe piețele europene și internaționale – noul Väderstad Seed Hawk 600-900C”, spune Björn Jeansson, Director Management Products Seed Drills, la Väderstad.

Seed Hawk 600-900C are un buncăr mare cu trei compartimente, oferind versatilitate completă pentru semințe și îngrășăminte. Utilizează sistemul de dozare Fenix III de înaltă precizie pentru a asigura un flux uniform al produsului către brăzdarele pentru semințe și îngrășăminte, iar mașina este operată prin sistemul de control bazat pe iPad Vaderstad E-Control.

Pentru a asigura performanța însămânțării atunci când semănați direct în miriște de cultură grea sau după culturile de acoperire, brăzdarul cu cuțit Seed Hawk poate fi completat cu un disc frontal ca opțiune.

Noua semănătoare fără cultivare Väderstad Seed Hawk 600-900C va avea premiera mondială la târgul internațional Agritechnica, la Hanovra, în noiembrie 2023. Va fi disponibilă pentru comandă la sfârșitul anului 2024.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie