IPSO Agricultură a deschis un punct de lucru în Teleorman. Investiția se ridică la 3,4 mil euro

Cele mai urmărite

IPSO Agricultură, lider de piață în România în domeniul importului și distribuției de mașini și utilaje agricole, a inaugurat lângă Alexandria, Teleorman, un punct de lucru cu depozit de piese de schimb, atelier de reparații și showroom.

Investiția, care a fost inițiată în 2021 și finalizată în vara acestui an, se ridică la 3,4 milioane de euro și se întinde pe o suprafață de 2 hectare, cu tractoare, combine și sprayere expuse în aer liber, depozit de piese de schimb, cu 5.500 de repere distincte, în valoare de peste 700.000 euro, atelier cu un spațiu distinct pentru scule și dispozitive speciale pentru reparații tractoare, combine și alte mașini agricole, scrie revista de profil, Profitul Agricol, pe pagina sa de Facebook.

Acest punct de lucru va deservi peste 850 de fermieri din Teleorman, Giurgiu și Argeș, care lucrează suprafețe agricole de la 20 la peste 1.000 ha și care au aproximativ 1.350 de mașini agricole autopropulsate – vorbim aici de tractoare, combine, sprayere, încărcătoare cu braț telescopic etc.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie