Transavia exportă 30% din producție în 30 de țări

Cele mai urmărite

Transavia, unul dintre cei mai importanți producători din industria avicolă din România, exportă aproximativ 30% din producție în aproape 30 de țări.

Transavia face în prezent exporturi zilnice, produsele companiei ajungând pe mesele consumatorilor din Bulgaria, Croația,  Congo, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia, Ungaria.

”Cei aproape 20 ani de când exportăm și-au pus amprenta pozitiv și pe imaginea României ca exportator de carne de pui, care acum este apreciată în lume. Într-o lume în continuă schimbare, în care producătorii din industria alimentară sunt într-o luptă constantă pentru o cotă cât mai mare din coșul de cumpărături al categoriei din care fac parte, trebuie să fim foarte bine informați, agili și orientați către oportunități.

Trendurile se schimbă cu o viteză uluitoare, iar clienții noștri de pretutindeni sunt tot mai exigenți și informați”, declară Daniel Opriș, director de vânzări externe în cadrul Transavia.

Compania produce brandurile de carne de pui Fragedo și semipreparate pe bază de pui Papane. Aceasta are în prezent aproape 2.400 de angajați, care activează preponderent în cele 31 ferme de creștere a păsărilor și în cele 4 ferme de producție vegetală, în fabrica de nutrețuri combinate, în cele 3 abatoare și în fabrica de procesare a cărnii.

În fermele Transavia, localizate în 8 județe din România, se produc anual peste 100.000 de tone de carne de pui. 

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie