A fost numit un nou CEO la Dicor Holding

Cele mai urmărite

Dicor Holding, grupul de firme românesc ce activează în sectorul agricol, anunță numirea lui Jaydeep Singh în funcția de CEO. Această numire vine să întărească un parcurs strategic definitoriu, marcat de expansiune și angajament profund față de excelența operațională.

Jaydeep Singh (foto: stânga) aduce în echipa Dicor Holding o expertiză complexă și o viziune dinamică, dezvoltate într-o carieră impresionantă în industrie. Acesta va prelua conducerea companiei, focalizându-se pe maximizarea valorii pentru partenerii și clienții Dicor, împreună cu echipa de Top Management, formată din: Daniel Aurică – CEO, Dicor Land, Silviu Pricop – CCO, Dicor Land, Elena Ciobănică – CFO, Dicor Land, Magda Bumbar – Director Adjunct, Dicor Holding, și Radu Grigorescu – CCO, Dicor Input.

Alături de această echipă de lideri dedicați, Jaydeep Singh va consolida strategia Dicor Holding, urmărind un impact pozitiv în sectoarele în care își desfășoară activitatea.

„Sunt mândru să mă alătur acestei echipe puternice. Valorile, cultura și mentalitatea echipei Dicor rezonează profund cu ceea ce cred și cu ceea ce am devenit pe plan profesional și este cu siguranță un loc unde se poate construi temeinic.

Cred în potențialul echipei și în expertiza valoroasă acumulată de aceasta. Viziunea și ambiția mea se concentrează acum asupra organizației Dicor și maximizării potențialului companiei, sprijinind fermierii în eforturile lor de a crește productivitatea și de a atinge succesul pe termen lung”, a declarat Jaydeep Singh, CEO Dicor Holding.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie