2,3 tone de cereale, furate din Portul Constanța

Cele mai urmărite

7 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reținute. Se pare că acestea ar fi sustras diferite mărfuri precum, cereale, cărbuni, zahăr, în perioada iulie-octombrie.

La data de 28 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, șapte persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, scrie dobrogea.tv.

În perioada iulie – octombrie, acestea ar fi sustras diferite mărfuri (cereale, cărbuni, zahar) din vagoanele de marfă staționate în portul Constanța, pe care le-ar fi încărcat ulterior în saci și le-ar fi transportat în afara portului, pe platformele trenurilor ce părăseau portul.

La data de 28 octombrie, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare în locațiile în care persoanele respective ar fi depozitat marfa sustrasă, pe care ar fi urmat să o valorifice.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, suma de 34.000 de lei, mai multe telefoane mobile, 2,350 tone de cereale și aproximativ 0,9 tone de cărbune.

Instanța de judecată a dispus, față de trei dintre acestea, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de una dintre ele s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, iar față de celelalte trei măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie