Roger Pyle, noul CEO al companiei AgroConcept

Cele mai urmărite

AgroConcept, importatorul autorizat al mărcilor 𝐍𝐞𝐰 𝐇𝐨𝐥𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐬̦𝐢 𝐊𝐯𝐞𝐫𝐧𝐞𝐥𝐚𝐧𝐝 în România și distribuitor al altor peste cincisprezece mărci internaționale de utilaje agricole, anunță numirea lui 𝐑𝐨𝐠𝐞𝐫 𝐏𝐲𝐥𝐞 𝐜𝐚 𝐧𝐨𝐮 𝐂𝐄𝐎 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢, ca urmare a plecării lui Jaydeep Singh.

Roger Pyle este un profesionist cu peste 30 de ani de experiență în domeniul agriculturii, de la proprietar de fermă în Africa de Sud, la președinte și CEO al mai multor companii și operațiuni agricole mari, inclusiv proiecte extinse de irigații și panouri solare în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și România.

Are o experiență vastă în gestionarea cu succes a operațiunilor agricole mari și în conducerea organizațiilor integrate vertical, fiind specializat în transformarea și dezvoltarea companiilor în care s-a implicat.

A condus echipe multiculturale pe patru continente și este pe deplin dedicat creșterii sectorului de agrobusiness, cel mai recent proiect al său fiind cel de management al activitățiilor de expansiune agricolă ale Vectr Holdings.

Numirea lui Roger Pyle ca CEO al AgroConcept este un pas firesc în dezvoltarea companiei. Consiliul de Administrație consideră că experiența sa va contribui la evoluția AgroConcept într-o corporație matură, care continuă să ofere servicii de înaltă calitate comunității agricole din România, fiind în același timp un angajator de top și un partener de încredere pentru mărcile pe care le reprezintă.

”Suntem încrezători în viitorul agriculturii locale ca parte a rețelei globale de securitate alimentară și un sector important al economiei românești. Cu mărci globale puternice în portofoliul nostru, precum New Holland & Kverneland, vom face tot posibilul ca împreună cu clienții și partenerii noștri să asigurăm un viitor durabil și de succes”, spune Roger Pyle, CEO 𝐀𝐠𝐫𝐨𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭.

Consiliul de Administrație își exprimă și pe această cale recunoștința pentru activitatea lui Jaydeep Singh în cadrul companiei și aprecierea pentru contribuția sa la dezvoltarea și succesul AgroConcept.

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie