Dicor Land a inaugurat sediul de la Botoșani

Cele mai urmărite

Cel de-al șaselea punct de lucru Dicor Land și Dicor Parts a fost inaugurat la Hudum, în județul Botoșani. Parcul de utilaje are o suprafață totală de 720 mp, cu o hală de 225 mp care găzduiește magazinul unde se află peste 3.500 de produse destinate agriculturii performante.

Parteneri ai Dicor Parts, Kramp și Granit au fost prezenți la deschiderea magazinului de piese de schimb din Hudum, unde gama largă de produse disponibile se adresează atât fermierilor, cât și gospodăriilor individuale.

În magazin pot fi găsite atât piese și accesorii pentru utilaje și tractoare, cât și articole de îmbrăcăminte, jucării sau produse pentru bricolaj și grădinărit.

Noul punct de lucru deservește agricultorii din nordul și nord-vestul țării (Suceava, Bistrița Năsăud, Maramureș), care pot apela cu încredere la consilierea specialiștilor din parcul de utilaje și din divizia de piese de schimb.

Punctul de lucru din Hudum se alătură celorlalte cinci deschise în ultimii ani, Dicor Land și Dicor Parts fiind prezente deja în Galați, Iași, Timiș, Olt și Ialomița.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie