Artesana, căștigătoare a prestigiosului premiu Go Global Awards 2023 din SUA

Cele mai urmărite

Renumita companie de lactate minim procesate, Artesana, este câștigătoare a premiului Go Global Awards 2023 pentru produsul inovator al anului.

„Suntem căștigătorii premiului Go Global Awards 2023 pentru produsul inovator al anului! Și, dacă nu ne credeți pe cuvânt, aveți mai jos poze cu Alina și Daniel, de la gala de premiere. Pentru asta, vă suntem recunoascători vouă, tuturor, cei care iubiți produsele noastre!” – apare pe pagina oficială de Facebook a firmei.

„Am avut onoarea de a primi premiul pentru produsul inovator al anului la gala de premiere Go Global Awards 2023, după ce am pledat în fața unui juriu prestigios motivele pentru care Artesana merită acest premiu.

Ne bucurăm mai ales că am putut împărtăși povestea noastră și pasiunea pentru produsele noastre. Acest premiu este o recunoaștere a tuturor eforturilor noastre, din partea întregii echipe Artesana, fără de care nu ne-am fi bucurat de acest succes.

Ne simțim extrem de mândri și inspirați să continuăm să inovăm și să aducem gustul unic al Artesana în întreaga lume. Vă promitem că vom continua să ducem mai departe această frumoasă poveste!”, a menționat Daniel Donici, co-fondator Artesana.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie