„Antreprenor în Agricultura 4.0”, program de perfecționare managerială marca Clubul Fermierilor Români, la ediția a III-a

Cele mai urmărite

Clubul Fermierilor Români a lansat seria a III-a a programului de perfecționare managerială “Antreprenor în Agricultura 4.0”, care vizează creșterea performanței și competitivității fermierilor din România prin transformarea propriei afaceri într-un model de business sustenabil.

Crearea unui plan de dezvoltare sustenabilă a propriei afaceri agricole, cu impact imediat în creșterea performanței și alinierea la tendințele actuale prin includerea digitalizării și a reglementărilor de mediu, reprezintă obiectivele principale ale programului „Antreprenor în Agricultura 4.0”.

„Formarea și perfecționarea abilităților antreprenoriale reprezintă cel mai bun și durabil răspuns la criza multiplă cu care se confruntă astăzi agricultura românească, perioadă în care se suprapun efectele negative ale crizei economice și de securitate, impactul schimbărilor climatice și începerea aplicării noilor politici de mediu-climă ale Uniunii Europene.

Astăzi, o nouă serie de antreprenori din toate zonele țării, cu vârste cuprinse între 28-56 ani, cu experiențe și pregătiri diferite, dar cu interese comune, încep cursurile de perfecționare managerială din cadrul programului Antreprenor în Agricultura 4.0.

Este un curs intensiv, pe care îl vedem ca parte dintr-un proces de consolidare a cunoștințelor dobândite de fermieri, prin schimburi de experință și analize ale modelelor de dezvoltare aplicate în cele mai performante ferme din România, prin punerea împreună a informațiilor rezultate din proiecte de success și eșecuri, prin disponbilitatea celor care fac parte din comunitatea fermierilor perfomanți de a lansa noi afaceri împreună și de a constitui noi forme de asociere”, declară Florian Ciolacu, Director Executiv Clubul Fermierilor Români.

Programul ”Antreprenor în Agricultura 4.0” este recomandat fermierilor activi, fără limită de vârstă, care au minim 5 ani de experiență managerială (la nivel de fermă/departament afacere agricolă) sau absolvenților programului ”Tineri Lideri pentru Agricultură” derulat de Clubul Fermierilor Români. 

Fermierii interesați pot completa formularul de înscriere pe site-ul Clubului pentru seria următoare: https://cfro.ro/antreprenor-in-agricultura-4-0

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie