Gala Premiilor Business Press Agricol, un eveniment anual de suflet

Cele mai urmărite

Ieri, a avut loc Gala Premiilor Business Press Agricol, un eveniment anual de suflet, realizat cu multă trăire de echipa Grupului Business Press și dedicat tuturor valorilor din agricultură, în cadrul căruia se oferă recunoașterea performanțelor în mediul agricol. Echipa Sens & Contrasens în Agricultură a fost prezentă la acest eveniment deosebit.

Într-o atmosferă caldă de sinceră prețuire s-au reunit în salonul Aristrocrat al Restaurantului Cocoșul Roșu din București peste 100 de jucători din agricultură care au primit binemeritata apreciere dar și bucuria și emoția revederii cu parteneri și colaboratori dragi.

”A fost un an greu pentru toată lumea, agricultorii în mod special au fost afectați de seceta prelungită și lipsa irigațiilor, respectiv a apei din sol și asta datorită neimplicării guvernanților cărora pare că nu le pasă de prezentul și viitorul agriculturii românești

Vorbim și de prețul de vânzare al cerealelor care a scăzut  în contextul războiului din Ucraina, acest lucru în condițiile în care costurile de producție pentru o cultură agricolă au crescut considerabil.

Retragerea de pe piață, conform dispozițiilor europene a unor substanțe active specifice tratamentelor pentru dăunătorii autohtoni problemă, completează tabloul trist al agriculturii autohtone. Problemele sunt multe dar în opinia mea numai o voce comună a și un front puternic, pot trezi la realitate decidenții, fie ai noștri fie ei cei europeni.

Echipa revistei Business Press Agricol a preluat și transmis de fiecare data solicitările producătorilor agricoli români și mesajele asociaților de fermieri, dorind să facă mai sonoră vocea acestora.  Promitem că va fi aproape de dumneavoastră, distinși domni fermieri pentru că sunteți cei mai importanţi actori din agricultură.

Cu această ocazie dorim să mulţumim tuturor asociaţiilor profesionale din domeniul agricol care ne-au acordat încrederea, dar şi reprezentanţilor companiilor din agribusiness care contribuie la dezvoltarea acestui sector vital.

Trebuie să multumim tuturor colaboratorilor şi în mod special partenerilor evenimentului care au făcut posibilă desfăşurarea Galei din acest an: Syngenta, AgroConcept Impex, Lidea, IPSO Agricultură, Saaten Union, Serv Class, Expert Agribusiness, Corteva, Timac Agro România, Ferma Baciu, Cooperativa Agricolă, Bărăganul Agrolife, Măgura Zamfirei, Crama Domeniile Urlați, şi Crama Viişoara.

Ne bucurăm de o bună colaborare cu toţi cei implicaţi în acest domeniu şi suntem convinşi că vom avea un parteneriat de lungă durată.

Vom acorda premii de excelență companiilor din agribusiness pentru produsele şi soluţiile tehnologice performante, implementate în dezvoltarea agriculturii moderne, asociațiilor profesionale agricole pentru susținerea intereselor producătorilor agricoli, dar și fermierilor care performează”, a menționat Geo Beldiman, director al Grupului Business Press și organizator al evenimentului.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie