Liviu Bălănici: „Oamenii sunt cea mai importantă resursă într-o companie”

Cele mai urmărite

Antreprenorul de la Panifcom, Liviu Bălănici a înțeles că angajații sunt o resursă importantă în care trebuie să investească, pentru ca afacerea să aibă succes.  Declarația a avut loc în cadrul evenimentului Sens & Contrasens în Agricultură, organizat pe 11 noiembrie 2023, la Buzău, unde au participat aproximativ 120 de persoane.

Ca toții invitații noștri, și acesta a răspuns la întrebarea: „Cum rămâi profitabil în agricultură?” Liviu Bălănici a menționat faptul că nu crede într-o rețetă anume, iar succesul vine în urma muncii, perseverenței și seriozității. Însă, înainte de toate, „ai nevoie de o analiză a cifrelor companiei, ca să poți stabili în ce direcție mergi”.

De asemenea, fermierul care produce cea mai mare cantitate de lapte pe cap vacă din țara noastră, a adăugat faptul că cea mai importantă resursă dintr-o firmă sunt oamenii, „care trebuie instruiți, remunerați corect și motivați. Cu cât sunt mai bine pregătiți și motivați, cu atât vor livra mai mult și mai bine”.

Mulțumim pentru suport în organizarea evenimentului din 11 noiembrie 2023, marca Sens & Contrasens în Agricultură în parteneriat cu BHS BIO INNOVATION:

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie