Viața nu e doar despre băgatul în burtă

Cele mai urmărite

Viața, dragii mei, nu e doar despre băgatul în burtă, înțolitul festiv și pupăturile în fund! Nu, dragii mei tovarăși de țară. Viața e despre copiii noștri și despre ce lăsăm în urma noastră în afară de un munte de căcat rezultat din digestie.

Nu am să înțeleg niciodată frica de a trăi, de a ne asuma sentimentele, de a ne îmbrățișa frățește, de a avea curajul de a nu fi slugi tot timpul. Chiar și căutarea adevărului prin dialog și nu prin dictat și orbire!

Știu că iar scriu cu speranța că veți avea o rază de tresărire în orgoliul de homo sapines. Știu că poate e aiurea să mai cred în evoluția societății spre valori normale. Spre respect și iubire între oameni. Pentru că dacă ne-am respecta și iubi am căuta calea cea mai bună pentru o viață frumoasă și nedăunătoare celorlalți.

Trăim în minciună și în teama de a fi!

Nu cred că o să înțelegem vreodată rostul vieții. M-am convins că doar câțiva oameni au curajul de a respira libertatea ca pe o necesitate. Restul ne pierdem în căutări inutile și trăim ca sclavi, dar cu pretenții de argați șefi. Plantațiile de iluzii sforăitoare cresc sub ochii noștri ca niște teritorii de sictir purtate adânc în vintre. Precum sarcinile de ascuns.

Mă uit cum o samă de oameni de calitate se lasă stăpâniți de interese meschine, de iluzia struțului, de cine să mai înțeleagă ce frici de gâgă, pe când viața are doar o moarte!

UNA SINGURĂ ȘI CERTĂ!!!

Nimic nu poate scuza comoditatea din care ne condamnăm copiii la traiul într-o țară absurdă, ori să aleagă plecarea ca unică speranță într-o moarte mai demnă. Căci, vorba lui George Coșbug, „Din zei de-am fi scoborâtori/ Cu-o moarte toți suntem datori/ Totuna e daca-i murit/ Flăcău sau moș îngârbovit/ Dar nu-i totuna leu să mori/ Ori câne-nlănțuit!

Semnez idiot:

un om care vă iubește și când vă ceartă!

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie