Fermierul Flavius Șorici duce mai departe visul tatălui său

Cele mai urmărite

La începutul lunii decembrie, chiar de Moș Nicolae, am poposit la Livezi, în județul Vâlcea, acolo unde fermierul Flavius Șorici duce mai departe visul tatălui (care a decedat la doar 48 ani), de a înmulți vacile de carne.

Acum, după 7 ani de muncă în Germania, este fermier în țara lui și vrea să o schimbe din interior prin ceea ce face în fermă și chiar mai mult de atât.

„Vreau să ne dezvoltăm cât mai mult la nivel de fermă și să creez locuri de muncă. Asta pentru că, sunt foarte mulți tineri care la fel ca mine, pleacă departe de casă. Și astfel, pierd momente pe care nu le mai pot recupera. Sper să ajungem în următorii 3 ani, la un număr de 100 de mame, vaci mature. Poate mai reușim să și achiziționăm. Acum, lucrez 80 de ha de teren arabil și pășune”, ne-a spus fermierul.

Vrea să conducă destinele comunei ca să schimbe ceva. Să pună treburile în ordine așa cum a văzut că se face în Germania. E convins că se poate. La urma urmei, clasa politică poate fi schimbată doar prin implicarea oamenilor cu suflet pentru semenii lor. Și, vrem nu vrem, democrația implică existența politicienilor. Cu cât cei care vor intra în politică vor fi mai corecți și patrioți, cu atât mai bine!

Vezi interviul integral cu fermierul Flavius Șorici, la următorul link de pe canalul nostru Youtube: 👇

Flavius Șorici duce mai departe visul tatălui său

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie