Forumul APPR face o conferință pentru a detalia alocările financiare realizate pentru târgul FarmConect 2023

Cele mai urmărite

Pentru eliminarea oricăror suspiciuni lansate în spațiul public, Forumul APPR va susține o conferință de presă exclusiv pentru a aduce clarificările necesare privind modul de organizare și alocările financiare pentru proiectul FarmConect, ediția 2023.

Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură federativă afiliată la Confederația Europeană a Producătorilor de Porumb din Europa (CEPM), este un activ și constant partener de dialog civil al autorităților de la București și Bruxelles, militând, în numele membrilor săi, fermieri de cultură mare și unități care efectuează procesare primară, pentru soluții și măsuri de politici publice corecte și proporționale.

În fiecare dintre activitățile desfășurate, Forumul APPR a demonstrat, de fiecare dată, transparență, înalte valori etice și profesionale, comportament deontologic fără rezerve și relații pofesionale corecte cu fiecare dintre partenerii săi.

„În aceste condiții, am luat notă cu dezamăgire și revoltă de apariția unui articol în publicația online Europa Liberă România, având ca temă de ”investigație” organizarea FarmConect – Târgul Agriculturii Românești, ediția 2023.

Conținutul articolului sus menționat este slab fundamentat, lipsit de obiectivitate, eludează fapte esențiale, prezintă datele trunchiat și, ca atare, prin modul de abordare a temei și prin efectul de dezinformare, creează un prejudiciu de imagine asociației noastre”, se menționează într-un comunicat al Forumului.

Din rațiuni obiective (în acest moment fiind implicată în pregătirea adunării generale și a congresului său anual ”De la fermieri pentru fermieri”, din 8 februarie 2024), organizația noastră va programa conferința de presă (la care ne așteptăm să fie prezent și autorul articolului menționat) în a doua jumătate a lunii februarie 2024.

Vom reveni în timp util cu data, ora și locul desfășurării conferinței.

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie