O companie foarte mare din Germania vrea să îşi mute toată procesarea în România

Cele mai urmărite

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu se află în discuţii cu o companie „foarte mare din Germania” care vrea să îşi mute toată procesarea în România. Acest lucru ar putea face ca în următorii trei ani, ţara noastră să devină cel mai mare procesator din sud-estul Europei.

„Sunt în discuţii cu o companie foarte mare din Germania, care vrea să îşi mute toată procesarea în România. Pe lângă programul Investalim, care este de un miliard de euro, şi cu acea companie, dacă se va reuşi să vină în România, să îşi multe tot know-how-ul pe procesare, România devine cea mai mare ţară pe procesare din sud-estul Europei. Sunt convins că voi convinge această companie”, a precizat ministrul Agriculturii, după cum scrie agerpres.ro

Mai mult, el a adăugat că mai este o altă companie din sectorul zootehnic, tot din Germania, care intenţionează să investească în 10 ferme de porci, cu câte 100.000 de capete fiecare.

„Nu vă mai ascund faptul că şi o companie din domeniul zootehniei vrea să investească în România în 10 ferme de câte 100.000 de porci anual. Asta înseamnă un milion de porci în România”.

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie