Are o turmă de bizoni americani

Cele mai urmărite

Răzvan Avram, administrator al grupului de ferme Green Agro din Bordeasca Veche, județul Vrancea și inițiator al Cooperativei CerealTop, are un business agricol complex, printre care și o turmă de bizoni americani.

De la 3.600 ha cultură mare, la peste 800 oi, ferme de pui zburați, 9 magazine alimentare, dar și moară pentru făină de sorg. Dar, cel mai interesant, Răzvan Avram are o turmă de bizoni americani. Niște animale legendare aduse pe plaiul nostru.

Omul de afaceri Răzvan Avram s-a implicat în dezvoltarea cooperativelor și e unul din membri fondatori ai UNCSV și, de curând, al Cooperativei de gradul III Vegetal România Integrat.

Colaborează cu Cezar Gheorghe, creatorul AGRIColumn pentru o viziune corectă asupra deciziilor de piață.

Cum este și un membru activ al Clubul Fermierilor Români unde a absolvit anul trecut, Tineri Lideri în Agricultură și Antreprenor 4.0!

„Bizonii sunt crescuți pentru carnea lor fragedă și gustoasă”, ne-a explicat fermierul. Cât despre cea mai mare problemă cu care ne confruntă, acesta a menționat seceta din zona Vrancea, cu care se luptă de mai bine de 3 ani și pentru care încă nu are soluții de a o combate.

Dar, mai multe veți afla din acest interviu făcut între bizoni și un vânt specific acestei zone geografice, pe pagina noastră de Youtube la următorul link: 👇

Are o turmă de bizoni americani

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie