Se lansează eMAG Pet Shop – gamă variată de produse pentru animale, inclusiv pentru cele din fermă

Cele mai urmărite

eMAG vine în întâmpinarea iubitorilor de animale și lansează Pet Shop, un shop-in-shop online cu o gamă variată de produse pentru toate animalele, inclusiv animale de fermă.

Noul Pet Shop include o gamă diversificată de peste 75.000 de produse, din oferta eMAG și a mai mult de 10.000 de selleri din eMAG Marketplace, de la hrană pentru toate tipurile de animale, până la accesorii, articole pentru igienă, jucării și chiar mobilă pentru animale.

Peste 50% din oferta de produse sunt Genius și pot beneficia de livrare gratuită și oferte exclusive, iar 30% dintre acestea chiar de livrare a doua zi. eMAG Pet Shop are o interfață ușor de utilizat și răspunde astfel nevoilor de achiziție ale clienților care caută produse pentru animalele lor de companie.

Un client eMAG alocă, în medie, 130 de lei pe lună pentru achizițiile de produse destinate animalelor de companie. Cele mai comandate articole sunt cele pentru pisici, cu 50% mai multe decât pentru câini, în concordanță cu statisticile oficiale Eurostat care spun că 50% dintre animalele de companie ale românilor sunt pisici.

Aceasta tendință se reflectă la nivelul anului trecut atât în mediul urban, cât și în mediul rural. De altfel, în mediul rural comenzile au fost în 2023 cu peste 30% mai mari din punct de vedere valoric, cea mai accelerată creștere fiind reprezentată de hrana pentru animalele de fermă și pentru hrana pentru pisici.

Top animale pentru care sunt înregistrate cele mai multe comenzi:

  • Pisici
  • Câini
  • Păsări
  • Rozătoare
  • Pești
  • Reptile
  • Animale de fermă
Cele mai noi știri

„Orice om normal la cap ar pleca imediat din această țară!”

Vorbeam ieri, pe la prânz, cu un om deosebit, care face agricultură în România și cam asta a fost...

Articole din aceeași categorie