Astăzi se decernează trofeele „Porumbul de aur”, în cadrul Congresului anual „De la Fermieri la Fermieri”

Cele mai urmărite

Congresul anual organizat de Forumul APPR va culmina cu momentul decernării trofeelor „Porumbul de aur”, premii înmânate fermierilor care au avut cele mai multe reușite în anul 2023.

Congresul are loc astăzi, începând cu ora 12:30, la Paradisul Verde, de la Corbeanca, Ilfov. Acesta este un eveniment organizat de Forumul APPR, cu scopul de a crea un cadru în care fermierii și experții recunoscuți la nivel internațional din agricultură să poată discuta despre temele de interes pentru fermierii din Romania, în anul în curs, dar și despre diverse inițiative și legi noi privind acest domeniu.

În cadrul evenimentului au loc și cele două Conferințe internaționale: EMBRYO și AgroPolicy, unde cei prezenți sunt invitați să participe la prezentările specialiștilor în domeniu.

Congresul va culmina cu momentul decernării trofeuleelor „Porumbul de aur”, premii ce vor fi înmânate fermierilor cu cele mai multe reușite în anul precedent, 2023, pentru categoriile irigat și neirigat.

Cele mai noi știri

Plăți de peste 97 mil lei pentru Campania 2023, între 12-14 iunie

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a efectuat, în perioada 12 – 14...

Articole din aceeași categorie