Holde Agri ar urma să preia aprox. 16.000 ha de la fondul de investiții ACP Group

Cele mai urmărite

Compania Holde Agri, unul dintre cei mai mari 20 de jucători din agricultura locală, e la un pas să preia circa 16.000-17.000 de hecta­re de teren de la fondul de investiţii ACP Group. Această tranzacție s-ar ridica la aproape 40 mil. euro, spun sursele ZF.

„Vă informăm că Holde Agri Invest nu a cumpărat grupul respectiv. Cu toate acestea, vă rugăm să reţi­neţi că Holde Agri Invest este implicată în mod continuu în mai multe discuţii cu diver­se societăţi în legătură cu potenţiala extin­dere a terenurilor sale agricole. Ţinând cont de faptul că Holde Agri Invest este o com­panie listată la Bursa de Valori Bucureşti, odată cu semnarea oricărei noi tranzacţii sem­nifica­tive, compania va informa mai întâi piaţa prin intermediul unui raport curent“, au răspuns oficialii Holde Agri pentru ZF.

Acordul, care ar dubla suprafaţa operată de Holde Agri, s-ar număra printre cele mai importante din sector în ultimii ani, atât ca valoare a tranzacţiei, cât şi ca suprafaţă.

Cele mai noi știri

Companii mari din Qatar și Emirate, interesate să investească în zootehnie și procesarea românescă

Potenţialul uriaş al agriculturii româneşti a fost prezentat oficialilor şi reprezentanţilor celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele...

Articole din aceeași categorie