Timac Agro face schimbări în echipa managerială

Cele mai urmărite

Timac Agro România anunță schimbări în structura managerială a companiei. Această etapă reflectă expansiunea Timac Agro în România și se aliniază cu valorile și misiunea de dezvoltare a companiei, pe termen lung.

De mai bine de 60 de ani, TIMAC AGRO, filială a Grupului Roullier cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agronomice care optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător. Noua echipă de management își propune să continue misiunea grupului Timac Agro și să ofere fermierilor români cele mai bune soluții de nutriție pentru sol și plante.

Valerian ȚARAN a fost numit în funcția de Director General Adjunct, Timac Agro România Nord.

Nicoleta CERȘANU a fost numită în funcția de Director General Adjunct, Timac Agro România Sud.

Dan GRINDEAN a fost numit în funcția de Director Comercial, Divizia Synertech, Timac Agro România.

Silviu ION a fost numit în funcția de Coordonator Național Divizia Horti.

Mădălin BONDALICI a fost numit în funcția de Director Parteneri Strategici, Timac Agro România.

Alexandra ION a fost numită în funcția de  Director Resurse Umane, Timac Agro România.

Obiectivele noii echipe sunt acelea de a continua dezvoltarea liniei de business dedicată nutriției vegetale în România, conducând operațional și strategic departamentele din cadrul companiei.

Adrian Cătălin Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre (România, Ucraina si Moldova) își continuă cu succes obiectivul de a crea și implementa strategii de dezvoltare TIMAC AGRO la nivel internațional, precum și deschiderea de noi linii de business.

„An după an am reușit să creștem, astfel încât să devenim unul dintre liderii pieței de fertilizanți din România. Împreună cu echipa am reuşit să clădim ceea ce reprezintă Timac Agro România la ora actuală în România: Izvor de Inovație. 18 ani de leadership tehnologic, model de business unic, 18 ani de progres, 18 ani de mândrie. O companie care serveşte în fiecare an peste 3000 de clienţi şi cel mai important, o companie cu o echipă de profesioniști, entuziaști și foarte bine pregătiți” – Adrian Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre.

Cele mai noi știri

Companii mari din Qatar și Emirate, interesate să investească în zootehnie și procesarea românescă

Potenţialul uriaş al agriculturii româneşti a fost prezentat oficialilor şi reprezentanţilor celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele...

Articole din aceeași categorie