Se pot depune cereri pentru modernizarea infrastructurii de irigații

Cele mai urmărite

Începând cu 15 martie 2024, se pot depune cererile de finanțare prin intermediul paginii oficiale de internet a Agenției – www.afir.ro pentru modernizarea infrastructurii de irigații, finanțată prin intermediul intervenției DR-25 din cadrul Planului Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 – 2027.

Avem la dispoziție o alocare generoasă de 400.000.000 de euro pentru această sesiune, iar beneficiarii eligibili sunt Organizațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigații conform legislației în vigoare.

Nu ratați șansa de a obține o finanțare de până la 1.500.000 de euro pentru modernizarea sistemelor de irigații prin intermediul DR-25, cu sprijin public de 100% nerambursabil!

Pentru detalii și depunere online, accesați www.afir.ro și consultați Ghidul solicitantului și anexele aferente DR-25 în secțiunea Finanțare. Nu pierdeți oportunitatea de a vă îmbunătăți infrastructura agricolă!

Cele mai noi știri

Companii mari din Qatar și Emirate, interesate să investească în zootehnie și procesarea românescă

Potenţialul uriaş al agriculturii româneşti a fost prezentat oficialilor şi reprezentanţilor celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele...

Articole din aceeași categorie