Carnea de miel va avea un preț decent în perioada sărbătorilor pascale

Cele mai urmărite

Este declarația ministrului agriculturii, Florin Barbu, din cadrul emisiunii Insider politic, de pe Prima TV. Prețul decent semnifică un cost cât fermierii să își acopere cheltuielile și să își scoată și un mic profit, a mai specificat acesta.

„Nu pot să dau un preț estimat, pentru că vreau să fie o piață corectă a vânzării cărnii de miel în perioada sărbătorilor pascale. Din discuțiile pe care le-am avut cu fermierii, mi-au spus foarte clar că vor avea un preț decent astfel încât să poată să-și scoată cheltuielile și, bineînțeles, să aibă și un mic profit, pentru că toată lumea muncește pentru acest lucru”, a spus Florin Barbu.

Ministrul agriculturii a precizat că, anul trecut, kilogramul de carne de miel ”a fost undeva la 25 de lei”. Întrebat dacă anul asta va fi mai mult, el a răspuns: ”Eu nu cred că va fi. Eu sunt sigur că fermierii români vor vinde la prețul corect”.

Cele mai noi știri

Companii mari din Qatar și Emirate, interesate să investească în zootehnie și procesarea românescă

Potenţialul uriaş al agriculturii româneşti a fost prezentat oficialilor şi reprezentanţilor celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele...

Articole din aceeași categorie