Schimbare de management la Lidea

Cele mai urmărite

Lidea România anunță pe noul Executive Manager pentru Business Unit Europa sud-est în persoana lui Loic MENAGER, începând cu luna aprilie a acestui an.

Loic Menager deține o expertiză bogată în cadrul Grupului Euralis, activând încă din 2013 în Divizia Alimentară în funcția de Director Operațiuni pentru fabrica Sarlat Rougié, preluând apoi funcția de Director General. În octombrie 2021 s-a alăturat Diviziei de Semințe Lidea ca și Director Operațiuni pentru Europa de Est, preluând în martie 2023 și responsabilitatea operațiunilor din Turcia, Argentina și SUA.

Loic Menager continuă dezvoltarea businessului Lidea împreună cu echipa locală de management din România și echipele locale de management din celelalte țări ale Business Unit: Republica Moldova, Bulgaria, Turcia, Serbia, Croația și Grecia.

“Sunt foarte încântat să mă alătur echipelor din acest Business Unit, unde Lidea este un jucător puternic prin genetica performantă, multi-specie, și soluțiile inovatoare pe care le furnizează fermierilor. Echipele Lidea, prin experiența și expertiza dobândite, au dezvoltat un nivel de încredere ridicat și un parteneriat puternic cu fermierii și distribuitorii, iar toate acestea ne permit să contribuim la agricultura locală și să facem față provocărilor de astăzi și de mâine.

Experiența internațională dobândită de-a lungul anilor în domeniul agribusiness, pornind de la gestionarea unei ferme si până la coordonarea întregului proces operațional în Franța, Ucraina, Turcia, Argentina si SUA, ma vor ajuta în noua mea misiune de a implementa strategia și planul de acțiune care să susțină în continuare dezvoltarea și creșterea sustenabilă a echipelor și a business-ului, în toate țările care fac parte din acest Business Unit„.

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie