Artesana, o nouă recunoaștere la nivel internațional în materie de sustenabilitate

Cele mai urmărite

Companiei Artesana i-a fost înmânat premiul International Food Transition Awards. Această distincție internațională subliniază angajamentul Artesana față de inovație, durabilitate și excelență în industria produselor lactate.

Premiile Internaționale pentru Tranziția Alimentară, găzduite de Carrefour, ajunse la a III-a ediție, urmăresc să onoreze companiile care demonstrează eforturi remarcabile în adresarea celor cinci provocări principale ale tranziției alimentare: sănătate și nutriție, ambalaje prietenoase cu mediul, agricultură sustenabilă și ecologică, comunicare responsabilă și transparență.

Artesana s-a detașat ca un concurent remarcabil printre numeroșii participanți internaționali, arătându-și dedicarea de a promova schimbări pozitive în peisajul produselor lactate. Anul acesta, la categoria furnizorilor locali au fost premiate 6 companii selectate dintre furnizorii Carrefour la nivel global.

„Suntem onorați să primim o nouă recunoaștere la nivel internațional pentru eforturile Artesana în materie de sustenabilitate! Au fost doar 6 premii în categoria <<Producători locali>>, aleși dintre furnizorii parteneri Carrefour la nivel internațional!

Încă de când am început activitatea, acum 12 ani, am susținut producția locală, ambalarea în ambalaje de sticlă reciclabile la nesfârșit și procesarea minimă a laptelui pentru a oferi produse de calitate și hrănitoare.

Alăturați-vă nouă în timp ce continuăm să construim împreună un viitor mai sănătos și mai durabil pentru copiii noștri”, a menționat Daniel Donici, Managing Partner Artesana.

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie