ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad în funcția de CEO

Cele mai urmărite

ROCA Agri RDF, holdingul de agricultură deținut majoritar de ROCA Investments, anunță numirea lui Bogdan Vlad în funcția de CEO, o dată cu expirarea mandatului interimar al lui Alexandru Savin, care își va relua responsabilitățile ce țin de strategia investițională în cadrul echipei ROCA Investments.

Bogdan Vlad aduce o bogată experiență în management și finanțe, deținând anterior poziții de top management în companii majore locale și multinaționale. În calitate de CFO al ROCA Agri RDF, Bogdan a jucat un rol important în optimizarea performanței financiare în cadrul holdingului, mai ales în acest context dificil pentru agricultură.

Cu toate că ultimii doi ani au fost complicați în agricultură, holdingul a continuat strategia de extindere la nivel național și a înregistrat creșterea cifrei de afaceri cumulate de la 778 milioane lei în 2022 la 914 milioane lei în 2023.

„Este în continuare o perioadă complicată pentru agricultură și este important să ne concentrăm eforturile pentru a genera valoare adăugată și performanță. Bogdan ne-a confirmat în acest ultim an că este omul potrivit pentru a prelua și a scala strategia de dezvoltarea a ROCA Agri RDF”, a declarat Florin Deznan, Președinte Consiliu de Administrație ROCA Agri RDF.

„Sunt onorat să conduc ROCA Agri RDF în următorul său capitol de creștere și inovație care vizează transformarea din distribuitor și trader într-un integrator de produse și servicii. Pornind de la baza noastră solidă, vom prioritiza agilitatea echipelor, colaborarea și integrarea operațiunilor la nivel național în timp ce ne străduim să creăm valoare pe termen lung pentru clienții și stakeholderii noștri. Aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu Consilul de Administrație și întreaga echipă pentru a realiza viziunea noastră comună pentru viitor”, spune Bogdan Vlad, noul CEO ROCA Agri RDF.

Prezent pe piața românească din luna iulie 2022, holdingul ROCA Agri RDF a încheiat anul 2023 având o suprafața agricolă exploatată până la 4.000 de hectare.

Prin intermediul companiilor pe care le deține și care sunt în continuă expansiune, respectiv RDF, RDF Agricultură, Adidana, Dachim, Supliment și AGRO IFN, holdingul este unul dintre principalii jucători de pe piața producției și distribuției de inputuri, precum și a comerțului cu cereale.

Cele mai noi știri

Ce tehnologii aplică Dan Hurduc și cum și-a scăzut cheltuielile

Ieri, 17 mai 2024, am fost prezenți în ferma Evel-H Company, administrată de Dan Hurduc, din localitatea Costești, județul Vaslui,...

Articole din aceeași categorie