Ferma Baciu a investit 2,5 mil euro într-o linie de procesare a cărnii de vită

Cele mai urmărite

Joi, pe 16 mai 2024, am fost prezenți în Ferma Baciu, din Cunești, județul Călărași la inaugurarea unei linii automate de procesare a cărnii de vită. Ceea ce înseamnă o carmangerie automatizată, aflată în prelungirea abatorului, care va desăvârși noblețea cărnii de vită.

Investiția s-a ridicat la aproximativ 2,5 milioane de euro și a fost realizată din fonduri proprii și credit bancar. Iar, carnea folosită în carmangerie este obținută cu resurse din fermă, în cea mai mare proporție.

„Noi nu suntem proprietari aici, deocamdată. Proprietar este banca, ca în toate afacerile din România. Nu am mizat pe fonduri europene, pentru că povestea aceasta cu fondurile europene a fost frumoasă la început, dar acum a devenit imposibil de administrat. În general, guvernele din UE nu pot să dezvolte antreprenorii care au viziune și care au potențial. Așa că, ne-am orientat către credite bancare”, a menționat Alexandru Baciu, administrator al întregii afaceri intergate – Ferma Baciu.

Aceasta e calea spre farfuriile consumatorilor. Aici, la Cunești, în Călărași, familia Baciu scrie istoria unui brand care devine din ce în ce mai solid, prin performanță și calitate obținute prin pasiune. Și multă muncă, desigur!

Ferma Baciu
Ferma Baciu

Vezi un video direct din carmangerie pe canalul nostru de Youtube la următorul link: Ferma Baciu a investit 2,5 mil euro într-o linie automată de procesare a cărnii de vită

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie