Cosmin Iancu are aceeași angajați de când a deschis firma. Cum reușește să îi țină aproape

Cele mai urmărite

Este unul dintre liderii care reușește să își țină angajații aproape. Și se mândrește că are aceeași salariați de când a deschis firma. Este vorba despre Cosmin Iancu, administrator la ferma Picmar, din Grădiștea, județul Ilfov, care lucrează peste 1.000 ha. Acesta ne-a povestit în emisiunea online „Dați vina pe Tudor!”, care s-a derulat pe 24 mai, pe pagina de Facebook Sens&Contrasens în Agricultură, care este secretul unei echipe longevive și închegate.

„Toți angajații noștri lucrează în cadrul firmei încă de la începuturile acesteia. Este un lucru îmbucurător atât pentru mine, cât și pentru ei. Faptul că am reușit să fiu alături de oameni când au avut nevoie, cred că acest fapt a contat extrem de mult. Și ei au fost recunoscători și au întors această favoare. Suntem o echipă închegată, nu ne înjurăm între noi, nu încurajăm comportamente grosiere gen: << Eu sunt șeful și voi sunteți pleava!>>, în niciun caz!

Angajații noștri simt că sunt parte integrantă din fermă și suntem ca o familie. Încercăm să creăm o atmosferă plăcută de lucru, fără încrâncenare, fără supărare și nervi. Dacă unul dintre angajați, mi-a spus că are o problemă, am încercat să fac tot ce ține de mine ca să o rezolv, de orice natură a fost. Și nu am făcut-o forțat, ci pentru că am simțit să fac așa.

A fi un lider înseamnă a ști și să asculți, pentru că poate eu nu am cea mai bună idee în acel moment și este cineva care are o idee mai bună decât mine. De ce să nu o punem în aplicare? Sau de ce să nu îl recompensăm pe acela?”, ne-a explicat fermierul.

Urmărește emisiunea întreaga emisiune pe pagina noastră de Facebook la următorul link:
Dați vina pe Tudor! Cu Cosmin Iancu

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie