Marius Micu, coorganizator la Conferința LINCRomania2024

Cele mai urmărite

Între 4 și 6 iunie 2024, are loc Conferința LINCRomania2024, ce se derulează în inima Transilvaniei, în Cluj-Napoca și Beliș, iar Marius Micu participă în calitate de coorganizator, din poziția de vicepreședinte la Federaţia Naţională PRO AGRO.

Anul acesta România este purtătoare a steagului #LINC, stindardul Grupurilor de Acțiune Locală (GAL-uri) la nivel european și cu această ocazie felicităm GAL-urile organizatoare pentru LINC România 2024, respectiv Asociatia GAL Napoca Porolissum, Asociatia GAL Lider Bistrita-Nasaud, Asociatia GAL Lider Cluj, Gal Ljs (Lunca Joasă a Siretului), GAL Someș Transilvan și Gal Valea Somesului!

„Este o provocare, dar și o șansă minunată, de a promova farmecul unic al României rurale, al comunităților și teritoriilor acestora, al oamenilor cheie care le animă. Totodată, ne onorează prezența EU CAP Network, care vor coordona atelierele de cooperare la eveniment.

În calitate de vicepreședinte Copa-Cogeca, dar și decan la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală din Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, pot spune că onoarea și entuziasmul de a organiza în România un eveniment de o asemenea anvergură la nivel european este o ocazie unică pentru cooperare, networking, inovație, legături durabile, dar și pentru o dezvoltare rurală sustenabilă”, a menționat Marius Micu pe pagina sa de Facebook.

Cele mai noi știri

Se suplimentează bugetul MADR. Vezi la care dintre măsurile de sprijin ajung banii

În Ședința Guvernului din data de 18 iulie 2024 a fost aprobată o Hotărâre privind alocarea unor sume din...

Articole din aceeași categorie