Pâinea românească coaptă cu Telemea de Ibănești și sos de brânză de capră, în cartea cu rețete culinare a UE

Cele mai urmărite

Pâinea românească coaptă cu Telemea de Ibănești și sos de brânză de capră a fost inclusă în cartea cu rețete culinare a UE.

Comisia Europeană a adunat rețete realizate cu produse tradiționale din statele membre de bucătari consacrați. Rețeta pentru pâinea românească coaptă cu Telemea de Ibănești și sos de brânză de capră a fost inclusă în această colecție de rețete cu produse europene de calitate, alături de rețete din Bulgaria, Estonia, Irlanda sau Polonia, scrie rrn-pac.eu

Puteți descărca colecția de rețete cu produse europene de calitate: Senzațional!Colecție de rețete cu produse europene de calitate.

Asociația pentru Promovarea Produselor Tradiționale de pe Valea Gurghiului, comuna Ibănești, sat Ibănești, nr. 273, județul Mureș, a fost înregistrată la 15 martie 2016 ca Denumire de Origine Protejată (D.O.P.).

Denumirea Telemea de Ibăneşti a fost listată în baza de date a denumirilor şi înregistrărilor (DOOR) a Comisiei Europene.

Cele mai noi știri

Peste un milion de persoane au primit primii bani prin cardurile pentru alimente și mese calde

Peste un milion de persoane au primit prima plată prin cardurile pentru alimente, iar 200.000 de carduri sunt în...

Articole din aceeași categorie