Pâinea românească coaptă cu Telemea de Ibănești și sos de brânză de capră, în cartea cu rețete culinare a UE

Cele mai urmărite

Pâinea românească coaptă cu Telemea de Ibănești și sos de brânză de capră a fost inclusă în cartea cu rețete culinare a UE.

Comisia Europeană a adunat rețete realizate cu produse tradiționale din statele membre de bucătari consacrați. Rețeta pentru pâinea românească coaptă cu Telemea de Ibănești și sos de brânză de capră a fost inclusă în această colecție de rețete cu produse europene de calitate, alături de rețete din Bulgaria, Estonia, Irlanda sau Polonia, scrie rrn-pac.eu

Puteți descărca colecția de rețete cu produse europene de calitate: Senzațional!Colecție de rețete cu produse europene de calitate.

Asociația pentru Promovarea Produselor Tradiționale de pe Valea Gurghiului, comuna Ibănești, sat Ibănești, nr. 273, județul Mureș, a fost înregistrată la 15 martie 2016 ca Denumire de Origine Protejată (D.O.P.).

Denumirea Telemea de Ibăneşti a fost listată în baza de date a denumirilor şi înregistrărilor (DOOR) a Comisiei Europene.

Cele mai noi știri

Lucrează 7.500 ha. 6.000 ha, irigate. no till, pe 60% din teren

Lucian Haraga Jr (foto mijloc) este Strategy & Risk Director al Semtop Group (unde se produce sămânță pe circa...

Articole din aceeași categorie