Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România are o nouă conducere

Cele mai urmărite

Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR) și-a desemnat noua conducere în cadrul Adunării Generale a Membrilor care a avut loc la Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” din București, președintele ales fiind Adrian Balaban.

În urma votului exprimat de membrii APCPR, componența Consiliului Director al APCPR pentru perioada 2025-2028 a fost completată cu vicepreședinții Adrian Iorgulescu, Ioan Ladoși și Sorin Lupașcu. Membri ai Consiliului Director sunt: Ioan Antoci, Marius Boc, Ionel Chiriac, Cătălin Ene, Tudor Neculoiu, George Sscarlat, Goran Panici, Iosif Pazaric.

Obiectivele prioritare ale Consiliului Director al APCPR pentru perioada 2025-2028 au fost stabilite ținând cont de principalele provocări cu care se confruntă, în prezent, sectorul de producere a cărnii de porc. Dintre acestea, amintim:
– prezența activă în relațiile cu autoritățile naționale și europene, colaboratori și mass-media pentru promovarea și susținerea intereselor membrilor Asociației;
– demararea Campaniei de promovare a cărnii de porc produsă în România;
– continuarea activității APCPR în proiectul european WelFarmers.

APCPR este asociația care reprezintă și susține interesele fermelor comerciale de producție a cărnii de porc, autorizate sanitar veterinar, în relația cu autoritățile publice locale și centrale naționale și europene.

Fondată în anul 1991, APCPR este una dintre cele mai longevive asociații ale sectorului zootehnic din România.

Cele mai noi știri

Peste o tonă de carne de miel, oprită la intrarea în București

Inspectorii sanitari-veterinari au oprit intrarea în Capitală a unei cantități de peste o tonă de carne de miel, pentru...

Articole din aceeași categorie